Ta tiden tilbake!

Dette er noe av det jeg sier i intervjuet med Kristiansand avis:

Akkurat nå føles ikke det helt sannferdig… Var på hytta litt før 23 i går kveld, og padlet til 00.30. Herlig!

I dag har det gått i plenklipping av et digert friområde på hytta, salg av Nordkappen, prøvepadling av Rapieren i Arendal og rett på kontoret. Nå har jeg gått igjennom e-post og laget et bilde av intervjuet i Kristiansand Avis. Det var jeg veldig godt fornøyd med! Arne Lunde er en veldig god journalist!

Nå skal det pakkes padleguider. 9 bestillinger har kommet inn siste dagene, bl.a. en til Danmark. Det er veldig moro, men det tar jo litt tid å få ting ut. Håper jeg kommer meg fra kontoret før midnatt. Mulig det kommer en for å prøvepadle Ellesmeren i løpet av kvelden også – så dette med å ta tida tilbake er kanskje ikke helt riktig akkurat i dag. Satser på å komme meg ut i felt i løpet av morgendagen, og da blir det forhåpentligvis litt bedre…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ta tiden tilbake!

 1. Hans Petter sier:

  Hei,

  Fin artikkel i avisen, og et flott bilde. Jeg liker også teksten til bildet, Lenge leve langsomheten, og det du sier om enkle gleder.

  Jeg følger turen til forloveren din langs kysten. Da de rundet Stad, på innsiden med tilhenger riktignok, søkte jeg litt om stedet, og kom inn på http://www.krakenesfyr.no. Flott side, og det tyske paret som driver stedet skriver også om slow tur begrepet.

  Eldstesønnen min kjøpte en oselver rosjekte tidligere i sommer. Når han jobber i Nordsjøen er det min oppgave å se til den og øse den for regnvann. Jeg har også debutert som sjekteroer. Det går saktere enn å padle kajakk, og det er vel så beroliggende. Jeg er spent på om hvordan rosjekten vil konkurere med kajakken, når den er ledig og jeg vil utpå.

 2. Lars sier:

  Tusen takk Hans Petter!

  Håper du får mange fine turer i rosjekte og kajakk i sommer. De som virkelig kan ro gjør gode distanser. Mener å ha lest om en som rodde fra Nordkapp til Lindesnes på 34 dager. MoNo og faren er jo nå i Egersund etter 47 dager fra Tromsø…

  Hvis du blir fascinert av rosjekte-roing, så er det mange entusiaster på Bragdøya i Kristiansand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.