Gjensyn med kajakken og Havet

I går kveld fikk jeg oversendt bilder av Arne Lunde som skal brukes i Kristiansand Avis. Han fikk noen blinkskudd under et intervju vi gjorde i forrige uke:

I går kveld var jeg på middag hos hyggelige venner i Oslo, og ankom mine foreldre på kvelden. I dag er det litt praktiske gjøremål før jeg drar tilbake til Oslo, og har blant annet tatt noen bilder. Her er et makro:

Rett før midnatt: De praktiske gjøremålene gikk unna på et par timer, og så var jeg på toget til Oslo igjen. Her møtte jeg en kompis som hadde sikret meg et 10-20mm objektiv for halv pris for et par uker siden. Dagstilbud på Fotovideo. Deretter bare det videre til mitt første styremøte i FRIFO. Det var en spennende gjeng, og jeg gleder meg til flere møter med dem! Natten tilbringes på Majorstua, mens han jeg bor hos er nattevakt ved brygga på Bygdøy. Ble med han bort for å gå første runden, og hadde en herlig tur hjem igjen. Sneiet såvidt innom Frognerparken. Herlig med et gjensyn!

I morgen tidlig har jeg lagt inn en seanse om sosiale medier hos FRIFO før jeg tar toget til Krsand kl. 11.11. I Kristiansand blir det middag, dugnad og så en kjøretur til hytta. Ergo en lang dag. Satser på å bli kvitt to kajakker på torsdag! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.