Utrolig effektiv togtur!

Tok 09.11 fra Kristiansand i dag tidlig. Startet turen med å se en dokumentar om Peak Oil som jeg har lastet inn på mobiltelefonen. Etterpå skrev jeg ut 4 artikler til adrenaline.no – og de har ligget på vent siden påske! Feiret med podcast av lørdagens “Hallo i uken”, og har så surfet over de siste nyhetene på 3G (blir god dekning innover mot Drammen, men hvorfor kan ikke NSB ha WiFi?).

Det er jo stadige stopper og manglende signaler med NSB, så da er det jo greit å ha arbeidsredskapene for hånden. Den nye MBpro-saken er en fryd å jobbe på. Det eneste som ikke fungerer nå er utgående e-post. Virker som om smtp.domeneshop.no ikke er noe særlig når e-posten går gjennom iPhonen. Litt rart, fordi jeg tror det er den tjeneren jeg bruker for å sende e-post på telefonen…

Har hatt en fin helg! Lørdagen gikk mest med til jobbing og klargjøring av ting, men søndagen! Da var vi først på klatring i Storeheia, så bading i Bærvatn, og så løping tilbake til bilen. Så vasket jeg ned kontoret, og byttet kajakk med en fra Lier til slutt. Han fikk min Greenlander Pro, og jeg fikk hans Xcite. Begge var storfornøyde! 🙂

Vel hjemme feiret jeg en vellykket dag med å lage Limonade (se oppskrift i et annet innlegg).

Nå kommer jeg til Oslo ca 14 (men er nok litt forsinket). Skal reke litt rundt, og så er det middag hos gamle kjente kl 17, og videre til mine foreldre senere i kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Utrolig effektiv togtur!

  1. Eivind M. sier:

    Domeneshop er litt knotete på epost iblant. Blant annet derfor jeg har gått over til google på epost, de lar deg sette opp epost på eget domene med google apps, http://www.google.com/a . Enkelt og praktisk 🙂

    Jeg bruker det både på marienblogg.no og de andre domenene jeg har epost, og Juvente bruker det for all sin epost til ansatte, styrer, etc. Anbefales! 🙂 Gratis er det også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.