Tilbake på kontoret

Gårsdagen ble brukt til bisettelse av min kjære bestemor. Etter drøye 600km i bil i går, var jeg tilbake på kontoret og feltbildene fra helgen:

Fikk unna boksalg og litt annet før lunsj, og har såvidt sett litt på bildene. Skal prøve å få de på Flickr i løpet av kvelden. Nå er det løpetur med min kjære i Jegersberg! 🙂

Etter løpetur: Da var det lansering av “Livstid” – en bok fra Kirkens Bymisjon som er redigert av Eva Dønnestad. Denne kvinnen er vis, og vi kommer til å høre mye fra henne fremover også håper jeg. Boka er et funn! Selv om jeg bare har bladd litt, så har jeg allerede oppdaget mange perler. Den fortjener et bredt nedslagsfelt!

Løpeturen var forøvrig en svært positiv overraskelse. Trodde jeg skulle være kjempedvask, men det gikk veldig bra!

Etterpå spiste jeg en bedre middag, og dro tilbake på kontoret. Her fikk jeg besøk av Øivinn, og dermed ble det enda flere bilder å holde orden i… 🙂 Men, det er jo bare moro. Han hadde også med seg noen videosnutter, og både et bilde og litt av en video er publisert i neste innlegg her i bloggen.

Nå har jeg tatt med meg det jeg trenger fra kontoret, og setter snuta hjemover for å pakke. Satser på å gjøre det lett denne gangen. Hvis det blir feltarbeid, så blir det bare frem til lunsj lørdag. Da er det ikke så mye som trengs av stæsj…

Morgendagen går altså med til møte i Rogaland, og kanskje feltarbeid fre kveld/lørdag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.