Klar for foredrag i Mandal

I dag har jeg brukt litt tid på å sette sammen 142 lysbilder til foredrag i Mandal i kveld. Det skjer i Seilforeningens lokaler i Mandal. Denne dagen har jeg også publisert min første historie/sted på UT.no:

Ikke uventet er det Homborsund fyr som er første… Har vært innom prosjktet innimellom (UT.no er et samarbeidsprosjekt mellom NRK og DNT). På padlesiden hadde de til og med brukt et bilde som ble tatt i forbindelse med “Ut i naturen”:

Tror mye av tjenesten skal basere seg på dugnadsarbeid, og det blir spennende å se hvordan dette vil fungere i praksis! De tar jo helt over stoff/bilder som folk legger ut. Ser at jeg ikke beholder de ideelle rettighetene til bildene mine engang (kommer ikke opp navn på fotograf). Kanskje er folk villige til å bruke tusenvis av dugnadstimer til å sponse prosjektet, men kanskje må de finne en form for avlønning/belønning av bidragsytere. Time will show!

Nå fikk jeg nettopp inn bestilling på 10 stk av “Padleguide for Vest-Agder”. Dermed er jeg godt i gang med salget i dag. Håper selvfølgelig på å selge noen bøker etter foredraget i kveld også!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.