En liten latter som start på dagen

Det kommer jammen godt med, for det er mye om dagen som ikke påkaller latteren. Går igjennom inngående e-post (i bøtter og spann), og fant denne profilbeskrivelsen på Twitter (@Riimfaxe):

“Jeg er den du alltid er kulere enn; Du har bedre blogg, flere followers, større butikk og nyere mobil enn jeg har. Selv kompleksene mine er mindre enn dine.”

Håper å komme litt ajour i løpet av dagen. Solen skinner, og det er ikke lett å sitte pal hele dagen… Dessuten må jeg begynne å komme mer i aktivitet – slik at jeg kan ha lange feltdager. Føler at formen stigende, så det går rette veien. Men, så skjer det andre ting. Den neste uken skal jeg i to begravelser…

Starter med å sende ut padleguider, og så skal jeg sette sammen et foredrag jeg skal holde i Mandal i morgen kveld.

Kveld: Etter lunsj fikk jeg besøk av Øivinn, og han ga meg mine første famlende kast med fluestang. Fikk begynt litt med TODO-listen, men den er blitt lang etter så langt fravær. Etter hjemkomst har jeg brukt litt tid på å sette opp ny bærbar, og denne oppdateringen er skrevet på ny MBpro!

Den er utrolig stille og behagelig! Deilig å ha litt muligheter til å gjøre ting hjemmefra også.

Nå blir det sen middag, og så skal jeg prøve meg på en lang natt. Må noen ærend i morgen, og så skal jeg finpusse litt på et foredrag jeg skal ha om kvelden. Det foregår i Mandal, nærmere bestemt i Seilforeningens lokaler fra 1930. Tror det blir gøy, og håper å selge noen bøker.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.