TTT – ting tar tid

I dag har jeg vært ute av drift i 24 dager, og synes vel egentlig det er nok nå…

Følte at jeg var på god vei midt i uka, men nå er det ganske slacke forhold igjen. Hostet mye fra morgenen av, og har vært skikkelig slapp i dag… Jeg pleier jo å ha relativt bra med energi, så dette er ganske krevende når det tar så lang tid…

Fikk heldigvis en liten tur i nærområdet i ettermiddag. Gikk en drøy halvtime. Veldig sakte. Regnet kilte meg på kinnene, og naturen spruter ut sin grønnhet og sine blomster. Det gir håp – og humøret er heldigvis ikke så verst.

Hvis jeg ikke er altfor slapp, så blir det en del lesing. Akkurat nå leser jeg mest i “The Story of Stuff“, som også har et veldig kult nettsted.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

5 svar til TTT – ting tar tid

 1. Knegg knegg sier:

  Trenger du påfyll av linker og bøker? Her er to anbefalinger:

  spotify:track:1VFDTIUBt2XHFWiTfn7TKh

  http://www.guardian.co.uk/books/2005/nov/19/highereducation.news

 2. Hans Petter sier:

  Hei,

  Her er en link om far og sønn som padler fra Tromsø mot Tønsberg. Har du vært inne på den ?

  http://frattilt.blogspot.com/

  God bedring !

 3. Lars sier:

  Knegg knegg: Tusen takk – dette skal sjekkes ut!

  Hans Petter: Den er jeg inne på opptil flere ganger om dagen! Sønnen er min forlover, og jeg har sponset ekspedisjonen med litt utstyr mot å få bilde av siste boka mi på websiden! De er utrolige morsomme å følge med på!

 4. Hans Petter sier:

  Hei igjen,

  Helt enig i at de er morsomme å følge med på, og jeg kommer til å følge dem daglig. Jeg husket jo at det lå link til padleguide der, så jeg burde jo tenkt at du visste om turen.

 5. Lars sier:

  Jeg er takknemlig for alle gode tips Hans Petter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.