Kjedelig tilstand av inaktivitet

Nå er det fredag, og dag 16 med sykdom i kroppen… Utrolig kjedelig! Gjør bare det jeg absolutt må, men TO-DO-listene bygger seg opp…. Det får så være…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Kjedelig tilstand av inaktivitet

 1. Hans Petter sier:

  Hei,

  Jeg håper at du er klokere enn jeg pleide å være når jeg skranglet; å få sjekket tilstanden hos en lege. Menn som vanligvis er friske gjør ofte ikke det. For flere år siden kom jeg meg ikke etter en influensa, og klarte ikke å gå på jobben. Jeg oppsøkte lege utelukkende for å få sykmelding fordi det strakk seg over mere enn 3 dager. Heldigvis sjekket han meg, og påviste lungebetennelse på bege sider. Etter det har jeg alltid argumentert mot å få sykmelding, resept eller lignede over telefon. Så oppsøk lege hvis du ikke allerede har gjort det.

  Med ønske om god bedring fra Hans Petter

 2. Eivind M. sier:

  God bedring, Lars! Og som Hans Petter sier, varer det unormalt lenge er det tryggeste å få sjekket (og helst avkreftet) at det kan være noe mer alvorlig hos lege. 🙂

 3. Urovekkende å være syk så lenge, Lars. La meg sende noen varme hilsener fra Bamblekysten – som jeg er sikker på savner deg like mye som du savner den. Tiltrer råd om legesjekk over. Vi vil helst ha deg up and about i kajakken så snart som mulig, slik at strømmen av inspirerende bilder og opplevelser starter opp igjen. Jeg føler meg sikker på at vi er mange som finner mye smittende glede i det du formidler av nærfriluftsliv i kajakken.

 4. Lars sier:

  Takk for omtanke!
  Jeg har vært hos doktor flere ganger, men en blir dessverre ikke automatisk frisk av den grunn….
  Men, jeg holder ut. Dag 19….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.