På offensiven igjen

Etter rimelig slappe forhold over flere dager, er jeg nå i ferd med å våkne til liv igjen. Feberen har herjet kroppen siden torsdag morgen, men nå begynner det å slippe. Heldigvis. Dermed har jeg sett mer på bildene fra første felttur til Rogaland:

Akkurat dette hjertet henger i båthavan i Sogndalstrand. De har mange slike hjerter i Songdalstrand og Hauge – og de inneholder mye visdom. Da jeg plukket ut bilder fra dette området fant jeg også to nye bilder fra Eigerøy fyr som jeg ikke publiserte sist, så nå er galleriet fra Eigerøy fyr blitt to bilder rikere. Det ene bildet var skikkelig kult også:

Etter å ha gått igjennom bildene har jeg nå opprettet to set på Flickr: Dalane – Sogndalstrand med 15 bilder og Dalane – Eigerøy med foreløpig 2 bilder. I tillegg kommer jo galleriene med fyrbilder som jeg la ut på fredag, og de inneholder 47 bilder de også! Dermed fikk jeg et godt billedtilfang de to dagene jeg var vestover!

Dessverre fikk jeg jo ikke padlet hele strekningen fra Jøssingfjord til Nesvåg. Satser på å få til det neste gang.

Formen er som sagt ikke allverdens, så det er godt mulig jeg benytter de nærmeste dagene til å starte utskriving av stoffet. Samt å planlegge litt mer i detalj de andre rutene som skal padles.

Men, nå er det hjem til en god bok!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til På offensiven igjen

  1. Det sitatet passet helt perfekt i dag – vurderte om jeg skulle gå på jobb igjen og gjøre unna resten av mnd-avslutninga – men blir hjemme og slapper av istedet. Takk 🙂

  2. Lars sier:

    Bare hyggelig!
    Jeg tror det er mye livsvisdom i den der. Slike hjerter henger overalt der….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.