Tilbake fra felt

Etter endelig å ha kommet ut i felten der vest, så gikk ikke alt som planlagt… Fikk i alle fall en del fyrbilder, og sitter nå og monterer panoramaer. Her er det første fra Lille Presteskjær fyr ved utløpet av Rekefjord:

Nå er de beste lagt på Flickr: 25 bilder fra Eigerøy fyr og 20 bilder fra Lille Presteskjær fyr.

Er jo en stund siden jeg var innom bloggen her nå. Tirsdagen gikk med til litt av hvert, og så dro jeg avgårde på onsdag morgen. Kjørte til Rekefjord og Sogndalsstrand. Sistnevnte var et veldig spesielt sted – og del av slow-bevegelsen. Får legge ut bilder herfra etterhvert.

Fikk også en flott foto-runde på Lille Presteskjær, før jeg fant meg en halvgod leirplass utpå kvelden. Det er fortsatt kaldt om nettene, og om morgenen var kajakken dekket av rim.

Jeg har vært litt uggen siste dagene, og har trodd dette er allergi. Nå våknet jeg med feber, sår hals og tett nese. Det var antagelig dette som hadde vært i anmarsj. Været både ons og tor innbød ikke til padling utaskjærs. Bølgene var opp mot halvannen meter, og det er antagelig litt strøm i området også. Derfor får resten av området vente. Jeg kom meg greit tilbake til bilen innerst i Rekefjord, og kjørte til Egersund.

Der la jeg turen utom Eigerøy fyr, og fikk en ny billedserie. Det var bare såvidt jeg kom meg tilbake til bilen. Sjelden har jeg vært så sliten – også bare etter halvannen time rolig spasering… Rett i seng i går kveld, men så måtte jeg nedom kontoret i dag for å se på bildene… Selv om det ikke ble så mye padling, så er jeg i alle fall fornøyd med bildene fra turen!

Nå pakker jeg sammen og forsvinner under dyna igjen….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.