Gull i Ridderrennet

I dag ble det GULL! Her har “Team John” akkurat passert mål, og er veldig fornøyde:

Vi hadde jo vært veldig spente på været, og jammen kom det ikke et par cm med nysnø i morgentimene. Jeg var innom smørebua før frokost, og da sto det 200 ski klar til smøring. SWIX-teamet ventet på beskjed fra løypa, og hadde ikke tatt noe standpunkt i forhold til klister/voks. Etter frokost gikk de for voks, og det gjorde etterhvert vi også.

Valget var ikke så lurt, men vi hadde i alle fall god gli. Dermed ble det 16 km med dobbelttak, og resten fiskebein… Men, humøret var på topp, og den ene etter den andre av konkurrentene ble forbigått. Da var det verdt slitet!

Dette holdt jo til beste langrennstid, og i år ble det litt over 1:50. De to andre i klassen kom inn 2 og 4 minutter bak. De to siste ble tatt ut pga at de brukte for lang tid, og flyttet over i turklassen.

I ettermiddag har jeg renset og glidet ferdig skiene for sesongen, så nå kan de lagres forskriftsmessig. Veldig deilig å ha gjort dette nå, slik at etterarbeidet hjemme reduseres. Tok nesten 2 timer, men var virkelig verdt det. Flere av de jeg hadde selskap med i smørebua var også veldig hyggelige!

Festmiddagen er jo alltid god, men meget støyende. Nesten 600 mennesker i en spisesal beregnet for halvparten (?) blir mye lyd. Tok en liten spasertur før premieutdelingen. Da vi ankom denne var “Blæsen” fra NHH i god gang. De har fantastiske ablegøyer hvert år:

Så var det klart for premieutdeling, og her får Bedir sin andrepremie:

Så var det klart for John sin førsteplass, og er står han sammen med vinneren i klassen 70+:

I går var det glasskunst som var premien:

Da er vel egentlig Ridderuka 2010 over for denne gang, men vi skal være her til i morgen. Etter frokost setter vi kursen mot Kristiansand og våren. Det skal bli deilig å se igjen kvinnene med stor og liten K og Havet!

Over og ut for i år – kanskje blir det ny runde i 2011?

Litt senere på kvelden: På ridderrennet.no er det også lagt ut mange bilder, og på denne siden er det flere bilder av både John og undertegnede.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.