10 kilometer langrenn

I dag har det vært 10 kilometer langrenn her på Beitostølen, og her er vi i godt driv:

Det gode drivet holdt til en andreplass, bare 16 sekunder etter vinneren. Etterpå roet vi ned med en 2 kilometer i finværet, og koste oss inne på stadioen.

Etter lunsj var vi tilbake for å trene på starten til lørdag. Da er nemlig starten litt annerledes enn i dag. Vi må opp en ganske lang bakke, og som kjent må de som skal opp en gang ned. Dette skjer ganske umiddelbart, så det er en ganske mye hardere start. Svinger nedover bør pugges på forhånd, og dette har vi startet med i ettermiddag. Da var det myk og våt snø, slik at konsekvensene av et fall ikke hadde vært så store som på isføret om morgenen.

Prøverunden i bakken gikk kjempefint, og John og Per Anders dro tilbake til hotellet. Jeg fortsatte rundt i løypene, og storkoste meg på stille myrer med flott utsikt innover viddene på Beitostølen. Solen dukket opp ganske tidlig, men det har vært ganske kraftig vind i dag. Fantastisk i le, men litt kaldt ellers.

I morgen er det meldt enda kaldere, og vi er veldig spent på om det blir noe av nedbøren natt til lørdag. Mulig jeg må stå opp litt tidlig for å ha kontroll på smurningen. Overgang fra klister til tørrvoks er ikke å spøke med…

Timet det slik at jeg kunne gå rett til den gyldne time. Den ble avsluttet med musikk av Tore Ljøkjel, og det var utrolig deilig. Han spiller saksofon med både sjel og følelser….

Under middagen traff jeg nye og hyggelige mennesker, og fikk til og med et par vanter på vei til rommet. Dette er liksom en helt annen verden. Alle prøver å være snille og hyggelige… Så var vi på premiesermoni, og John fikk sin sølvmedalje. Magnus tok gull, og Jakob møtte ikke. Legg merke til at det er Cato Zahl Pedersen som ledet sermonien i bakgrunnen:

Garden spilte i dag også, og vi gjettet litt på hvor mange jenter det var med i år. Svaret er et sted mellom 3 og 4. Jeg tror fire, men vi er litt usikre…

Bildet over er tatt av en av de andre tolkene. De tok også et selvportrett. Det er skikkelig hyggelig med så gode kollegaer:

Dermed har jeg jo ikke lagt ut ett eneste bilde som jeg har tatt selv i dag. Jeg har tatt noen, men det er ingen som er særlig beskrivende for i dag. Blant annet tok jeg bilde av et tre på ei myr, men det kan kanskje brukes i en annen sammenheng en gang…

Nå blir det en tidlig og stille kveld. Boka jeg leser er utrolig spennende, og i går klarte jeg ikke slå av pannelampa før nærmere 23.30… Men, formen er knallgod. I dag har jeg til og med snauet meg ned helt – så vårsveisen er på plass. Bildet ovenfor viser jo også at brillestengene til solbrillene er godt synlige… Her tar sola…

I morgen er det «hviledag», og så går selve Ridderrennet av stabelen på lørdag. Over og ut for i dag!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.