Skiskyting

I dag var det skiskyting (10 skudd og 3x2km) som sto på programmet. John kom på tredje plass, og knallet ned 10 blinker. Her er han i sluttspurten:

Siste: Nå også med bilder fra premieutdelingen!

Per Anders tok bilder av oss, og her er ett til:

Dette har vært den varmeste dagen hittil, og til og med jeg kastet lua. Ikke nok med det – jeg brettet til og med opp thighten til opp under knærne:

Varmen gjør jo selvsagt at det blir mindre og mindre snø. Derfor er det spennende å se hvordan løypene blir på lørdag. Flere steder spiser vannet seg innover løypene, og ett sted er løypa drenert. Her er John på et av områdene som har kommet til siden mandag:

John har fleipet litt med at vi skal ha vannski og badebukse på lørdag, men jeg håper ærlig talt ikke det blir så ille…

Etter badstu, middag og en liten pause er det snart klart for premiesermoni. Garden er observert i gangene, og hvis jeg orker kommer det en oppdatering ganske sent i kveld. Foreløpig over og ut her fra Beitostølen!

Sent: Selv om jeg begynner å bli litt segen, så er det deilig å dele noen bilder med dere. Under premieutdelingen fikk John sin bronsjemedalje, og kunne gratulere Jakob som tok gull i år:

Hans Majestet Kongens Garde var også i år tilstede, og det setter absolutt en spiss på arrangementet. Her er en av trommene:

Vi tok også et bilde av Vidar som fikk sin bronse. Han traff jeg første gangen på BHSS, og han har vært her alle årene etterpå:

Etter medaljesermonien var det en film om en etioper som ble OL-mester på maraton barbent. Etterpå var han i en bilkollisjon, og deltok på Ridderrennet i 1971. Vi orket ikke mer i dag, men det er sikkert en spennende film. Etter det er det jo dans og halloi til langt på natt, men vi er for gamle til å være helter både sent og tidlig. Vi velger oss sol og dagtid!

I morgen står 10 kilometer langrenn på programmet, og vi har starttid 10:18. Det betyr kjemperaske spor, og en langrennstid på ca 40 minutter. Håper dere kan heie på oss underveis! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.