Profilering

I det siste har jeg blitt mer og mer gira på fyrbilder. Hvordan jeg skal få vist frem det? I dag har det skjedd litt forskjellig. Blant annet har jeg fått et fruktbart samarbeid med fyrhistorisk forening:

De har fått tilgang til alle fyrbildene mine til foreningsbruk mot at de merker dem med mitt navn. Jeg håper det vil gjøre meg litt mer kjent blant de som er interesserte i fyr. Kanskje kan det åpen noen dører slik at jeg kan få solgt inn noen fyrpanoramaer til møterom osv.

Jeg har også kommet over en gruppe på Flickr som heter “Lighthouselovers“. Denne gruppen har pr.d.d. nesten 11.000 medlemmer som har lastet opp nesten 55.000 bilder. Jeg la inn 3 i dag, så får vi se hvor mange som er innom. Kanskje blir det noen kommentarer?

I alle fall er det morsomt å se at det er flere enn meg som er fascinert av fyrene!

Ettermiddag: Jammen gikk ikke hele dagen på kontoret gitt… Droppet feltarbeid pga vindvarslet ved Rekefjord. Så har det skjedd mye annet i stedet. Har en avtale i morgen ettermiddag, så det ville vært litt kort tid i felt uansett. Får heller håpe at våren blomstrer til, og at det blir fine forhold når jeg er tilbake fra Ridderuka.

Var innom biblioteket i lunsjen og hentet “Saman er vi mindre aleine” på DVD og ei bok av Wyller om demokrati og miljøvern. Satser på å se filmen med Ingunn i kveld. Vi gleder oss veldig begge to!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Profilering

  1. Atle sier:

    “Var innom biblioteket i lunsjen og hentet “Saman er vi mindre aleine” på DVD… Satser på å se filmen med Ingunn i kveld”, og saman er dere mindre aleine ;o)

  2. Lars sier:

    Ikke nok med det, men det var en knakende god film også! Anbefales! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.