Påskegleder

Har vært litt slapp med oppdateringene de siste dagene, men så har det vært annet på programmet. Blant annet overnatting under ny tarp, og der var det ingen dekning på mobilen engang (Foto: Øivinn):

Dette var natt til lørdag, og etterpå bar det avgårde til Lista fyr:

Før dette hadde vi frokost laget på bål. Selv om det var tåke og fuktig, så er det alltid hyggelig med frokost i det fri:

Fredagen gikk med til diverse – blant annet har jeg hatt en liten opprydding på kontoret.

På lista fyr gikk jeg selvfølgelig litt amok med kameraet, og de 19 beste bildene ligger selfølgelig på Flickr. Det var litt dis denne dage, så det ble ikke de helt fjonge fargene. Får komme tilbake til Lista fyr etterhvert. Fyret var åpent, og det var godt å komme til topps. De hadde også trykket opp et s/h pano av de tre fyrene som sto der opprinnelig. Disse har jeg fått litt forhistorie om på FB av en venn der:

«Du vet at det en gang sto tre helt identiske fyr på Lista, steinen hogd i Iddefjorden av Akershus-fanger, så rodd til Lista. Så kom reflektoren med kodeblink, og to av fyrene ble tatt ned. Det ene ble rodd til Færder, tror jeg, det andre ble rodd til Halten i Sør-Trøndelag. Står du i toppen av Lista fyr, kan du se fundamentene (ringene) etter de to andre.»

Noe av dette var gammelt nytt, men hvor lyktene endte opp var jeg ikke klar over!

I dag har jeg lest en del i Anna Gavalda-boka, og tilbrakt noen timer på kontoret. Satser på feltarbeid fra tirsdag-onsdag. De andre kommer fra påskeferie i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.