Mest på kontoret dag…

Selv om jeg startet dagen med å feie/vaske alle fellesrom der vi bor. Det gjorde godt. Elektrikere har søplet mye. Avsluttet kontordagen med en tur rundt Odderøya, og tok blant annet dette panoramaet:

Synes jeg har et herlig kontorlandskap!

I løpet av dagen ble det tid til en god lunsj med Frode og Fred Arne her i kontorlandskapet. Tok med bollene fra i går kveld. Lagde nemlig ferske hveteboller med mye rosiner til “Sicko” gikk på TV. Det er en dokumentar som Michael Moore har laget.

Så fikk jeg laget en videosnutt fra bassengtreningen og blogget litt om kapitalisme. Ikke noe stress…. Nå får vi se om det er noen butikker åpne – ellers blir det ganske eksperimentell matlagning de neste to dagene… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.