Annerledes påske

Denne påsken har ikke blitt helt som planlagt. Fordelen med det er at det da skjer andre ting som IKKE var planlagt:

Bildet ovenfor er fra en bassengtrening i går kveld, og det er Claus som har foreviget meg i denne litt spesielle stillingen…

Resten av familien dro på påskeferie på torsdag, og det var meningen at jeg skulle få en pangstart på feltarbeid i Rogaland. Slik har det ikke gått. Fortsatt snø/is og dårlige værvarsler har satt ting litt på vent. Men, kortere turer har vært mulig. På lørdag var det jo Oksøy fyr i tett tåke. I går klarnet det opp en enkelt dag, og så er det meldt regn resten av påsken. Derfor var det ekstra viktig å få noe ut av den dagen. Claus ble med til Grønningen fyr, og der fikk vi jammen meg flott sol:

Tok også bøttevis med bilder, og har nå lastet inn nesten 300 stk i maskinen… Har laget to gallerier: Grønningen fyr og Påskepadling.

Nå får jeg spre disse galleriene litt i forskjellige kanaler, og ta en rolig kveld. Et voldsomt lavtrykk har sklidd innover Sørlandet i morgentimene:

Jeg merker det fort i hodet, og har hatt hodepine i hele dag… Håper det slipper snart, men synes jeg får mer og mer “værhode” for hvert år som går… Langtidsvarselet er heller ikke mye å skryte av:

Dette er for Kristiansand, men Egersund og Rekefjord er mye det samme… Er det opphold, så er det mye vind…

Var nedom biblioteket på vei til jobb, og lånte en bok til av Anna Gavalda. Jeg setter stor pris på henne, og får kose meg med den i påsken om ikke annet! 🙂

Litt senere: Ser at jeg nå har lastet opp over 5000 bilder på min konto på Flickr. I begynnelsen av måneden hadde jeg blogget i 5 år, og det er over 15 år siden jeg hadde min første hjemmesiden… Begynner å bli gammel… 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.