Relativt rolig søndag

I dag har det gått med mye tid til lesing, og er ferdig med Rems biografi om Jens Bjørnebo. Så tok jeg en tur til kontoret for å gjøre ferdig bildene fra turen i går. Etter et par timer var det i boks, og her er en detalj fra Oksøy fyr:

Slikeshow: Tåkepadling til Oksøy fyr
Slideshow: Oksøy fyr

Det er kanskje ikke helt bra å være på jobb i dag, men det får så være. I morgen blir det ny fyrtur med Claus. Denne gangen til Grønningen fyr. Jeg har ikke vært i land der på flere år, så det skal bli moro med et gjensyn! Tar med kamera! Det er meldt stigende vind til 10 m/s fra V. Så kommer regnet, og det blir mer eller mindre regn fra tir-man… Vet ikke helt hva jeg skal finne på da. Det gode er jo at snø og is i Rogaland forsvinner i løpet av påsken, men jeg skulle jo helst å fått unna noe feltarbeid før jeg drar på Ridderrennet (11-18. april).

Kanskje jeg begynner litt med skrivingen. Det er også mulig at jeg starter opp med en billedbok om fyrene langs sørlandskysten. Det mangler liksom ikke på prosjekter…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.