Lang konferansedag

I dag har jeg vært på klimakonferansen i Kristiansand i forbindelse med Earth Hour 2010. Det var et fagseminar med tittelen «Klima og energi – muligheter». Her var det mange spennende innlegg, og jeg har tatt bilde av de fleste som hadde ordet:

Etter innleggene, holdt jeg en innledning til debatt på Kick. Det gikk fint tror jeg. Traff en del nye mennesker jeg ikke har hilst på før. Blant annet Eva Kvelland og Lars Haltbrekken. Spiste også lunsj med den første innlederen, Bjørn Brunstad fra BI. Det var veldig hyggelig og lærerikt. Han hadde et svært pedagogisk foredrag om samfunnsendringene som vil følge av klima- og ressurskrisen.

Etterpå rakk jeg akkurat bort til toget for å si hadet til Ingunn og Herman. De tar seg en skikkelig påskeferie. Jeg skulle i utgangspunktet jobbe, men det er fortsatt en del vinter her sør. Prøver likevel å kjøre bortover på mandag, så får vi se litt hvor mye padling det blir. Jeg skal forhøre meg litt mer i morgen.

I kveld er det premiere på filmen «Yohan», og det er mulig jeg får med meg den. Det er også mulig at jeg lar det bero litt. Hodet blir ganske fullt etter en lang dag med seminar.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.