Våren er i anmarsj

Det smelter MYE snø og is her i Kristiansand om dagen, og litt av hvert dukker opp av brøytekantene:

I bakgrunnen står det «Kjøttfarse 49,90», men denne sykkelen er ikke verdt det engang…

Rett før jeg gikk fra kontoret syklet jeg bort til Odderøya fyr og tok 3 panoramaer. Jammen fint der uten snø også:

Det har vært en hektisk dag på kontoret – igjen. Vasket kontoret og låste på plass Squirten før 10. Så fikk jeg besøk av en journalist som jeg ikke har sett på en stund – kanskje blir det sak av det også.

I ettermiddag har jeg jobbet med innledningen jeg skal ha på Earth Hour seminar med kommunen på torsdag. Føler jeg ligger ganske greit i løypa, men det må bearbeides en del mer. Jeg har bare 10 min, og hovedfokuset er transport.

I dag har jeg også fått oversent prosjektregnskap og revisorrapport på «Padleguide for Telemark». Dermed nærmer det prosjektet seg avsluttet. Jeg synes alltid det er greit å få avsluttet en ting – før en går i gang med noen nytt. Altfor ofte glir ting inn i hverandre, og så blir det altfor mye å holde orden i…

Nå ser det ut som om første runde i felt blir man-ons i neste uke. Det er litt avhengig av både vær og føre, og jeg skal sjekke opp litt mot slutten av uka. Helst skulle jeg brukt kano denne gangen, da min turkamerat er skikkelig god kanopadler. Det fordrer jo at en kan finne litt rolig innlandsvann (litt strømmende går fint) som er isfritt.

Foredraget om Gabriel Scott brer seg. Nå vet jeg om linker både på FB og hos Gabriel Scott Selskabet. Det er moro!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.