Fin padlehelg

Lørdagen startet på kontoret, og der satte jeg sammen to artikler på adrenaline.no: “Snøhulemannen” skaper ettertanke og Herlig ny bok om turmat. Så ble det en ettermiddagstur rundt Odderøya og Bragdøya. Søndagen var jeg ute i over 5 timer, og tok blant annet dette bildet fra Skippergada:

Ett galleri med 15 bilder ligger på Flickr.

I går kveld fikk jeg endelig sett det nye programmet med Lars Monsen, og satt med tårer i øyekroken nesten hele programmet. Dette er noe annet enn vanlig reality… Der blir jeg stort sett kvalm etter få minutter. Må prøve å få med meg resten av disse programmene også. Minner meg veldig om mine uker på Beitostølen. Det er helt enormt å oppleve at folk sprenger grenser på nært hold. Programmene “Ingen grenser” ligger også på Nett-TV hos NRK.

I dag har jeg ikke altfor mye på programmet, men skal prøve å rydde/vaske litt på kontoret – dessuten tenke ut noen gode poenger til torsdagens innledning.

Dagen etter (23.3). Ble invitert av Tore til å være med til Lillesand. Der var det kirkeakademi med Notto Thelle. Han snakket om boka si: “Gåten Jesus”. Han er bestandig verdt å lytte til:

Kulturinnslaget var også flott:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Fin padlehelg

  1. Jølle sier:

    Fantastiske bilder 🙂

  2. Lars sier:

    Takk for det Jølle!
    Vi har jo en fantastisk kyst! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.