Intens dag

Etter i går kveld skulle jeg egentlig bare roe ned, men slik at det ikke gått. I stedet kan jeg dele foredraget fra i går kveld med mange, mange flere: Her er en .pdf av “Gabriel Scott – Sørlandets første miljøverner“.

Denne er nå distribuert på FB, Twitter, litt e-poster hit og dit. Jeg håper at flere kan få øynene opp for Scott sitt miljøengasjement, og at han var utrolig tidlig ute med å påpeke hvordan vi blant annet ødela natur. Han var også svært skeptisk til motorisert ferdsel.

Jeg skulle egentlig også fått ut et par artikler på adrenaline.no, men nå blir det hjem til pizzabaking. Ting tar tid… Dessuten har jeg 34 mnd bryllupsdag i dag – og det må feires!!! 😉

Tar vel en tur nedom kontoret igjen i morgen – da blir det kombinert med en kajakktur hvis været ser sånn nogenlunde ut. Kajakkformen er ikke helt bra kjente jeg forrige helg, så her gjelder det å få opp utholdenheten igjen.

I forbindelse med foredraget oppdaterte jeg også “Foreløpig årsmelding for 2010” på digital-info.no.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.