Klar til dyst!

I dag morges har jeg plukket ut 42 bilder som skal brukes sammen med teksten “Gabriel Scott – Sørlandets første miljøverner“. Ett av dem er en faksimile:

Det er kanskje ikke så vanskelig å tenke seg hvor det skal inn…

Nå må jeg bare få foredraget på plass i de rette maskinene, og så gjøre klar for avgang 16.30. Er litt spent, men satser på at det går greit. Det er tross alt de som har invitert meg, selv om nok de fleste i forsamlingen kan mer om Gabriel Scott enn meg. Årsmøtet til Gabriel Scott Selskabet består helt sikkert av den “innerste” kjerne… Programmet for årsmøte.

Av alle ting har jeg bil på jobb i dag, og grunnen er padleguider. Tar med 30-40 stk til i kveld, og da blir det rett og slett for tungt på sykkel… Drar fra kontoret etter lunsj, og bruker noen timer på nullstilling/oppladning!

Skal være litt barnevakt før jeg drar bortover til Høvåg.

23.3: Har fått tilsendt noen bilder av Peer Rødal Haugen som jeg gjerne vil dele med dere også. Det var en veldig hyggelig kveld, og jeg anbefaler alle som liker Scott om å bli med i Gabriel Scott Selskabet. (I dag har også foredraget kommet på nettportalen til selskabet!). Men, her er altså bildene fra Peer – tusen takk!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.