New look

Noen vil kanskje si at jeg var i ferd med å “gro ned”. Ingen hårklipp siden julaften beviste at det er plass til mye hår inne i et hodet. I dag har jeg vært hos frisøren – første gang på 10 år:

Det blir nok neppe noen vane… Satser på å rake av alt over påske, men det er jo greit med litt hår så lenge det er minusgrader fra tid til annen.

I dag har jeg kommet skikkelig i gang med foredraget jeg skal holde på torsdag. Regner med å ferdigstille det stort sett i morgen. Har også solgt en bok i dag også, og tatt noen bilder av Kilden på vei til jobb. Arbeidet skrider frem:

Atferdsregler har jeg sjekket opp med Direktoratet for naturforvaltning pr. tlf. i dag, men nå virker det som om den saken har kommet i loop mellom DN og MD. De regner med minst et par måneder saksbehandling, så neimen om jeg vet hva som blir resultatet i sommer…

Nå blir det middag og en liten pust i bakken. Deretter i alle fall svømming, og kanskje en tur på kino!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.