Nok en effektiv dag

Var veldig fornøyd med dagen i går, og i dag har det også gått unna! 🙂 I ettermiddag skal jeg på postkontoret med hele ti padleguider! En artikkel til adrenaline.no med tittelen “Bryllupsreise del 3a” er også blitt ferdig i dag. Her er et bilde fra den:

Dermed er jeg klar for å gyve løs på foredraget om Scott på torsdag. Har jo holdt noen før, så det blir mest å sette det sammen på en grei måte. Gleder meg til å treffe så mange mennesker med peil på Scott. Litt rart å holde foredrag om et tema som alle i salen kan bedre enn en selv, men jeg får stille med en ydmyk holdning.

I kveld er det foredrag om jernbane hos Naturvernforbundet. Det gleder jeg meg til! Nå må jeg ut i solen litt – det er ikke så gøy å være inne på slike dager. Tror jeg må få en kajakktur igjen i morgen….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.