Mangfoldige Odderøya

I dag har jeg også brukt tiden på kontoret, og har heldigvis fått strøket litt av lista… Fikk også et par timer i kajakken til lunsj og er veldig fornøyd. Odderøya kan brukes til mye. Her lunsjet jeg i dag:

I dag tok jeg bilde av fyret fra vannet:

Da er det jo ikke så lett å få til panorama, men Odderøya fyr er alltid flott likevel. Lysbildeshow av hele turen ligger på Flickr.

Snart har all snøen gått, og da kan vi begynne uteklatresesongen. Også her har Odderøya litt å by på. Dette bildet er av Ingunn i fjor sommer på klatrerutene ovenfor fyret:

Ellers begynte jeg dagen med å være frustrert over både Siv Jensen og NRK. Etterpå gjorde jeg ferdig en artikkel til Friluftsliv om padling i Telemark, og sendte denne over til redaktøren. På Facebook har jeg nå invitert medlemmene av gruppen padleguiden.no til å verve 5 tilhengere, og så være med i trekningen av en padleguide. Dette tok skikkelig av, og tilhengertallet har steget fra 400 til 430 bare i dag!

Etter padleturen ble det litt jobbing med bilder, og pakking av et par padleguider. Jeg har også oppdatert boklisten på bokoman.no.

Har såvidt kommet i gang med neste artikkel. Både den og et foredrag må få en skikkelig puff imorgen. Tror kanskje det blir en padletur da også – vi får se! 🙂 I kveld skal jeg på Amigos med en kompis, og det blir veldig bra med litt tex-mex igjen! Henter Ingunn og Herman på Kjevik sent i kveld. Herman knallet til med en 12. plass i NC i klatring. Han er i støtet!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.