Sykling til jobb før soloppgang

I dag syklet jeg hjemmefra litt over 06, og hadde flotte stemninger på vei til jobb:

Tok en liten omvei til kontoret på Odderøya, og føler det var verdt det:

Har vært litt frem og tilbake med effektiviteten i dag, men nå har jeg skrevet 7500 tegn til magasinet Friluftsliv. Håper de kan bruke den slik den er nå. Da er det bare bilder igjen, og de sender jeg over i helgen!

Nå skal jeg bare pakke ned 4 padleguider før jeg tar sykkelen fatt hjemover. I dag er det fredag, og da er det pizzadag! Må ha litt tidlig middag, da det er mye som skjer utover kvelden. Noen skal til Bergen, andre på kamp og selv skal jeg på “Snøhulemannen” kl 19.

Hadde med kajakkutstyr på kontoret i dag, men det har skyet litt over. Ser ut til at sola titter frem igjen i morgen ettermiddag – så da utsetter jeg turen litt. Blir nok kontoret både lørdag og søndag. Det er en del foredrag og artikler som har samlet seg opp her. Regnskap og sånn bør jo også være på stell til jeg drar vestover…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.