Litt av hvert dag

Begynner med et bilde fra veien hjem i går ettermiddag. Det er fra Langfeldts, og der ligger det fremdeles tykk is og båter innpakket på land:

Har også tatt inn bildene fra G11-kameraet. Tok noen få bilder fra flyet med det også. De tok jeg gjennom vinduet, så de har litt refleks. Her er det Jomfruland i vidvinkel som er fanget. Legg merke til at isen går helt inn til fastlandet:

I dag tidlig startet jeg dagen på postkontoret. Har nemlig kjøpt solcellelader til iPhonen, og den blir det spennende å prøve! Vel på plass her på kontoret ble det et par bloggoppføringer om tog og fly. Har twitret litt om disse også. Etterpå gikk jeg løs på brevet til Fylkesmannen i Telemark, og håper å få dette ferdig i løpet av dagen (og det klarte jeg – se link!). Har også effektuert noen bokbestillinger. Prøver å få en tur bort til Odderøya fyr også – det er fantastisk vær, og da er jeg jo ikke så veldig keen på å være innendørs…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.