Inne i fantastisk vårvær….

Har hatt en lang kontordag, og vet at det ser sånn ut på andre siden av øya fortsatt:

Har gjort mye forskjellig i dag. Begynte med research på Norge som strømeksportør/importør, og det ble en oppføring i bloggen av det… Lurer på hva OED driver med egentlig…

Etterpå fikk jeg gjort nesten ferdig et brev til Fylkesmannen i Telemark. Det skal jeg få i posten i morgen. Nå har jeg også fått igjen regnskapsfiler, og har sendt ut 5 bøker i dag.

Får stadig henvendelser om bilder, men det er mest fra org. og privatpersoner som ikke er betalingsdyktige. Det er fint å kunne hjelpe, men det er jo liksom ikke noe å leve av…

Har også oppdatert padleguiden.no med siste nytt i teltsaken i Telemark, og et bilde av en sak fra Fjell og Vidde. Dermed er saken oppdatert så langt jeg vet. Regner med at det kan bli mer presse etter brevet jeg har nevnt ovenfor.

I morgen ser det ut til å bli flytur. Vet ikke helt hvordan jeg takler sånne småfly, men planen er å fly østover. Målet er å få en del bilder av fyrene underveis. Tar med speilrefleksen og kampaktkamera. Kanskje video også, men ser for meg at jeg må gjøre litt annet enn å se i linsa. Ellers må jeg kanskje ha med pose? 🙂

Hvis alt går som planlag skulle alt ligge til rette for et flott galleri med flyfotos av fyrene i Aust-Agder!

Men, nå er det snart middag!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.