Fin skitur i skikkelig vintervær

John inviterte på skitur fra morgenen av, og vi hadde en flott tur på Drivenes. Her er han på toppen ved Naspevarden:

Det var nydelige stemninger med masse snø:

I dag var det også ganske nykjørte spor, selv om det var blåst igjen noen steder på ekstrasløyfen. Var nok 8-10 m/s på noen åpne steder, så det var ikke vanskelig å føle seg i live! John mente det ble litt sånn “Nansen-følelse”, og jeg følger han på den. Men, selv med litt krevende forhold, så var humøret på topp:

Etterpå dro jeg på kontoret på Odderøya. Sykkelturen ned var mildt sagt krevende, og jegmå nok beregne en del gange hjem igjen… Her fikk jeg gjor litt forefallende, og er i gang med et lengre brev til Fylkesmannen i Telemark. Er ikke helt ferdig med etterarbeidet etter “Padleguide for Telemark” enda.

Skal ha en hel dag her i morgen også, og så blir det 14 dager med ganske annerledes program. Vi skulle egentlig på bryllupsreise, men med så fine forhold her sør – så blir den veldig lokal. Det er mange skiområder i nærområdet som er ukjente, og vi satser på å utforske disse i neste uke. Vi har ikke lagt alle planer enda, men det blir nok ikke så mye blogging, Twitring og Facebook ser jeg for meg… Det blir på en måte siste mulighet for oppladning før feltarbeidet i Rogaland tar fatt. Må innrømme at jeg gleder meg veldig til å komme i gang!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.