Padlevideo fra basseng

Her er første videoen med hjelmkameraet fra det våte element:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Padling. Bokmerk permalenken.

6 svar til Padlevideo fra basseng

  1. Lars sier:

    Denne videoen ble veldig «pixelert». Skal se litt på eksporten i morgen…

  2. Eivind M. sier:

    Dette ser jo helt konge ut, Lars!! 😀

  3. Lars sier:

    hehe – takk for det Eivind…. Det er mye å jobbe med her – både padle- og filmteknisk! Har jo ikke begynt med lyd enda…

  4. John sier:

    Veldig bra, Lars. Jeg vil også ha et sånt kamera! Hvor er det dere har bassengtrening? Er det mulig å være med, evt. komme og se?

  5. Lars sier:

    Takk for det John! Jeg vet ikke om de gir bort kameraer, men jeg bestilte mitt på http://www.goprocamera.com. Vi har bassengtrening i Vågsbygd Samfunnshus hver mandag fra 21-21.45. Etter påske er det 20-21.45. Det er åpent for alle medlemmer i Kristiansand Kajakklubb, men det er jo greit å forhøre seg litt om hvor mange som kommer. Noe særlig mer enn 4-5 kajakker i det lille bassenget er ikke så «effektivt». Det er Frøystein som er primus motor, og han finner du på sidene til Kristiansand kajakklubb: http://www.havpadling.origo.no/

  6. John sier:

    😉 jeg har bestilt meg kamera, og har meldt meg inn i Havgruppa i kajakk-klubben, så nå ser du meg snart. Er litt i nord og litt i sør, så det blir litt sånn nå og da….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.