Lang og fin skitur

I dag har jeg vært med John på skitur på Drivenes. Snøen lavet ned, og vi gikk i nysnø til godt over ankelen. Likevel var vi veldig fornøyde da vi ankom Naspevarden:

Jeg var i tillegg ganske isete i skjegget:

Vi gikk litt over halvannen mil på over 3 timer. Dermed var det ikke noe racertempo, men “pornoplanker” på sånt føre er lite optimalt. Likevel var det utrolig flott og stille. Vi møtte bare 4-5 andre, og måtte lage våre egne spor ganske mye av veien!

Er inne i en god treningsfase om dagen. I går var det klatring, og Harald og jeg hadde en kjempefin økt på Spicheren. På kvelden var det bassengtrening i Vågsbygd, og bildene derfra ligger på Flickr. Jeg tok også opp en del video, men har ikke fått sett så mye på denne enda. Satser på å få litt mer tid til det i morgen! Her er i alle fall ett stillbilde fra seansen:

Dette er ikke meg altså – jeg kommer sterke tilbake på video i morgen! 🙂

Etter at vi kom tilbake til byen syklet jeg (på en måte – utrolig dårlige sykkelforhold) til byen. Her var jeg en rekke ærend, og har blant annet fått tak i turkart over Rondane. Fikk også bestilt spenner til Telemarksskoene, og de skulle komme i posten før helgen! Xpressprint har vist meg litt forskjellige plater, så nå blir det trykk på den hvite siden av en aluminiumsplate tenker jeg!

Så fant jeg ut at jeg hadde glemt nøkkelen til kontoret, og gikk på beina hjem igjen. Da var jeg begynt å bli ganske kjørt, så dermed ble det buss tilbake til byen og sykkel ut til kontoret. Her har jeg fått unna e-post og noen bokbestillinger, men så sovnet jeg litt i godstolen.

Nå har jeg også fått sett igjennom bilder fra et par kameraer, og skal backe opp video fra basseng før jeg tar en tur til byen for å få meg litt middag. Så blir det vel rett i seng. Klokken har allerede passert 20. Jeg har en slags flexitid kan man si…. Men, jeg elsker det! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Lang og fin skitur

  1. John Sandell sier:

    Hei Lars.
    Takk for skituren. Tøffe bilde av oss. Kjempefornyd etter denne turen. John

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.