Sykle til jobben!

Det er jo en hel aksjon som heter dette, men jeg har ikke sett noen video med det før. Kanskje alle som sykler til jobben skulle hatt hjemkamera en dag, og så kunne vi samlet alle klippene på ett sted? Her er i alle fall min sykkeltur til jobb i dag:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

7 svar til Sykle til jobben!

 1. Gareth sier:

  Blei litt svimmel, jeg – er det sånn det er å sykle til jobben??? Tror jeg tar bilen istedet 😉

 2. John sier:

  Bra kvalitet på videoen, hva slags hjelmkamera er det du bruker? Du får ta en tur med litt høyere kameraføring så vi kan se hvor du sykler 😉

 3. Lars sier:

  Gareth: Det var jo ikke meningen, beklager! 🙂

  John: Jeg ble også imponert over kvaliteten. Dette er i 720p og 60fps. Filmer også i HD 1080i i 30fps. Link til kamera ligger til slutt i videoen. Festet på hjelmen ble feil, men har gått for en høyere løsning nå! Kommer nok flere forsøk! 🙂

 4. John sier:

  Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente til rulleteksten 😉

 5. Lars sier:

  hehe – og jeg som kjørte opp hastigheten 700%!
  Du har sett for mye på MTV… 🙂

 6. Knegg knegg sier:

  Vi har noen felles venner som kan dette med å komme seg på jobb:

 7. Lars sier:

  Jeg er ikke helt sikker på om de er min venner…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.