Kveldsjobbing

Dro på jobb etter middag i dag, og da var det utrolig fint blålys da jeg syklet over Lundsbrua. Dermed måtte jeg stoppe, og heldigvis hadde jeg med kamera:

Har hatt en ganske rolig dag. Bakte 9/11-brød i formiddag, og gikk en skitur på tidlig ettermiddag. Det er fantastisk å ta skiene på sykkelen for å få seg en tur i nærområdet. Også i dag ble det en tur i Jegersberg, men i morgen tror jeg at det er Baneheia som står for tur! 🙂 Slik ser firmasykkelen ut når jeg binder på ski:

På jobben har det ikke vært så mye jobb heller. Mesteparten av tiden har gått med til telefoner i forbindelse med valgkomité-jobbing i KKK. Begynner å få overblikket nå, men det er en vanskelig materie…

Skal bruke siste delen av kvelden på høringsdokumentet “Sykkelstrategi” fra Kristiansand kommune. Her er det høringsfrist 12. mars, og der vil jeg være med! 🙂

Sent: Da er strategien lest, og til og med ført inn i boklisten på bokoman.no. Tenkte jeg skulle være hjemme til 22, men det gikk ikke gitt… Men, nå drar jeg i alle fall!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.