Back in business

Det har blitt noen dager siden siste oppdatering, og det har skjedd litt av hvert… Her er et bilde fra den Omvendte Båd på onsdag, dit Ingunn og jeg hadde en flott skitur:

Kom hjem sent på tirsdag. Brukte 6 timer fra Oslo i et forrykende vær. Skal prøve å få lagt ut video etterhvert… Har en på iPhonen. Onsdag var det rock´n roll på jobb, og jeg kom ajour med ganske mye. Skituren på kvelden til den Omvendte Båd var en opplevelse. Vi gikk på ski helt fra Lund, men måtte ta av litt ved Katta. Mye salt og drit i veibanen.

På kvelden var jeg ikke helt god, og utpå natta var jeg definitivt ikke god. Omgangssjuke går i området, og jeg slapp ikke unna gitt… Dermed ble det en lang natt, og en meget stille dag på torsdag. Ingunn sto for forpleining onsdag ettermiddag med cola og salt kjeks. Jeg er fortsatt slapp, men har vært litt på kontoret i dag.

Nå står prestegarden.no for tur. Der er det retreat med keltisk preg i helgen, og Harald Olsen er foredragsholder. Gleder meg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Back in business

 1. Lars J S sier:

  Det var et flott bilde!

 2. Lars sier:

  Tusen takk for det! Jeg likte også dette motivet veldig godt!

 3. Knegg knegg sier:

  Howdi, Lars! Håper du ikke ligger og spyr nå? Jeg og Gunn hadde en flott aketur i båt i dag, se innom havpadling.origo.no!

 4. Lars sier:

  Utrolig bra! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.