Foredragsturné

Er for tiden i Telemark, og på tirsdag var det foredrag på en klubbkveld hos GHPK. Jeg tror vi var nærmere 50 stk, så dette var veldig gøy. I går var jeg hos Havrefjell Turlag på Gjerstad, og der var det 47 stykker. En fin kveld det også! På hytta er det også fint nå, selv om padleforholdene er kjipe:

Begge steder fikk jeg solgt litt bøker, og det kommer godt med. I vårhalvåret har jeg jo litt midler til jobben i Rogaland, men det er greit å flyte litt bedre. Fra august er kalenderen ganske blank, men har noen følere ute her og der… Dessuten er jeg veldig kar for å sette av litt tid til å lære mer både av datatekniske ting og video.

På dagene har det stort sett vært rolig. Men, jeg har lest en del – og også begynt litt skriving til Friluftsliv og diverse brev. Skal delta på en konferanse om den nye plan- og bygningsloven på mandag og tirsdag, og derfor har det også blitt litt lesing av kursmateriell. Ikke så utrolig spennende akkurat, men det må til!

Været har vært veldig bra. Solen skinner, og det er svært lite vind. Selvfølgelig har jeg lyst til å padle, men som bildet ovenfor viser er det ikke så lett. Isen ligger langt utover mot Østre Holmen. Drar videre til Hvaler i dag, og satser på litt padling der i morgen.

På tirsdag fikk jeg et avisoppslag fra TA som var et etterspill på brevet DNT har skrevet til Dirnat. En svært spennende helside. Det blir veldig spennende å se hvor denne saken ender. Brevet fra DNT ligger på padleguiden.no. Jeg skal få kjøpt og lagt ut siden fra TA når jeg er tilbake i Kristiansand til uka.

I dag ble jeg intervjuet av Dalane Tidende om arbeidet i Rogaland. Denne avissiden skulle jeg også få, så da kommer den også på nett til uka (sjekk ut padleguiden.no). Det er greit med litt forhånds der borte, slik at jeg kan få tips og kontakter blant de lokale. Tror det kan bli spennende uker. 50 mil padling på 12 uker er i utgangspunktet greit med tid, men det er jo aldri lett å si på forhånd.

Ute skinner sola, og inne er det neste for varmt. Tok nok litt voksent i med fyring fra morgenen av… 🙂 Men, da er det vel på tide å pakke sammen. Sette kursen mot neste sted. Skal bo på Hvaler Resort fra i kveld til søndag ettermiddag. Virker som et flott sted, og regner med at jeg kommer meg på nett derfra også. Fra fre-lør er det møte i TKH.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.