Bursdagsfeiring i kajakk

I dag er det 41 år siden undertegnede så dagens lys, og det må feires! Etter altfor mye tid på kontoret var høyeste ønske en kajakktur, og det ble realisert sammen med Kaare fra morgenen av:

For de som vil se bildene i ro og mak, så lgger de altså på Flickr. Ellers raser det jo inn med bursdagshilsener, og det er veldig hyggelig! 🙂

Planen er å ta en kort runde på kontoret i dag, og så ordne med pizza til hele familien i ettermiddag. Det skal bli koselig! Faktisk er det ikke noe særlig på programmet i helgen, så både ski og kajakk kan fort bli resultatet. Tror ikke det er altfor mye jeg må ha klart til uka, og jeg har egentlig mandag og halve tirsdagen på meg til å få ting i orden. Skal være i Langesund tirsdag kveld! Dette blir moro! 🙂

Litt senere: Nå har jeg fått ut bilder på Facebook og adrenaline.no også. Faktisk skrev jeg en hel artikkel til adrenaline.no: “Kajakkpadling 22. januar“. Det er en litt utvidet utgave av saken jeg sendte til Kristiansand Avis. Har prøvd å oppdatere mer på FB, men etter å ha svart på alle meldingene som var der – så brøt hele greia sammen… Nå tror jeg FB har blokka IP-adr min, for jeg får fortsatt meldinger, men kommer ikke inn selv… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Bursdagsfeiring i kajakk

  1. John Sandell sier:

    Hei Lars.
    Det var jo flott feiring av dagen din på kajakk. Flotte bilder.
    Ha fortsatt en strålende bursdagferiring. Hilsen John

  2. Lars sier:

    Takk for hilsen John! Ja denne dagen er jeg veldig godt fornøyd med! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.