Kartene i boks!

Etter en lang dag er nå kartene for Rogaland i boks. Nå er det bare igjen litt tilrettelegging før jeg kan bruke de i boka også. Gleder meg allerede til feltarbeid. Her er et panorama fra grensen mot Rogaland, ved utløpet av Åna-Sira:

Ser du godt etter kan du skimte kajakken min på stranda langt der nede… 🙂

Var på kontoret før halv 9, og nå er klokka 19.30. Blir lange dager, men så er det morsomt når jeg får tingene til! Er en del va de videotingene som er ganske frustrerende når ting ikke virker/jeg ikke får det til. Men, så får jeg bare blande litt oppgaver, slik at det blir litt positivt med feeback innimellom.

Fikk en veldig hyggelig melding av en barndomskamerat i dag. Han hadde blitt inspirert av mitt bokprosjekt, og har startet sitt eget bokprosjekt.

Neste uke er i ferd med å ta form. Blir mye reising, men også gode muligheter til å ta seg litt inn tror jeg. To foredrag, og to møter/seminar a to dager. Dermed blir det stille på kontoret her fra tirsdag i neste uke og litt inn i februar. Skal bli godt med litt luftforandring!

I morgen har jeg lyst på en padletur. Får sjekke om det er luft i trilla – det er nemlig Bertes som gjelder. Det er fremdeles mye is her i Nodeviga. Det er nok litt væravhengig – men gøy hadde det vært! 🙂

Da har jeg backet opp kartene til iPhonen, og tror jeg slår av lys og setter på alarmer… Ved nærmere ettertanke har jeg glemt å spise middag også… Får finne noe på veien…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.