Sen start – sen slutt

I kveld har jeg gjort et skikkelig jafs på kartarbeidet i Rogaland. Her er ett av kartene jeg har laget for å planlegge fra statkart.no:

Nå er jeg ferdig med å lage kartene for Nodelandsvatnet, Eidsvatnet, Eigerøya og Hellelandselva. Så får jeg prøve å ta resten i morgen! Da skulle det være enkelt å lage vektoriserte utgaver til boka også!

Satte brøddeig i dag tidlig, og hadde hyggelig lunsj med Marthe. Så prøvde jeg å få litt orden i kameraer og import. Det er mye jeg ikke får til, og frustrasjonen kan være stor. Håper ting går seg til etter hvert. Det er veldig mye å lære på kort tid nå… Fikk hjelmkameraet fra GoPro i dag også, men får det ikke til å virke. Får se om det kan være minnekortet. Nå er det i alle fall fulladet.

Etter å ha postet tre padleguider gikk jeg tilbake til kontoret, og det er på denne kveldsøkta jeg har kommet godt i gang med kartarbeidet.

Kjenner det godt i kroppen etter i går kveld, og det var derfor det ble en litt sen start i dag. Men, så ble det jammen meg en sen slutt også. Nå er kl 20:47, og jeg har fremdeles ikke slått av lyset på kontoret…. Men, nå kobler jeg ned altså!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.