I gang med video

Da har jeg så smått begynt å titte litt på video på kontoret også. Her er noen småscener fra jule- og nyttårsferien:

I dag har jeg også hengt opp kalender på kontoret. Denne fikk jeg av Margrete og TRÅKK på juleavslutningen. Ga den bort til Ingunn til jul, men da den ikke var tatt i bruk etter at halve januar var gått – så endte den på kontoret! 🙂

Første sitatet der er som følger:

“Det er ikke årene i livet ditt som teller – men livet i årene dine.”

Visstnok er det A. Lincoln som skal ha sagt dette. Gir jo noe å tenke over…

Ved siden av treningen fra helgen har jeg fått gjort svært lite i dag, men har i alle fall pakket ned en padleguide til Grua. Dessuten er jeg nesten ajour med e-post, men det dukker jo opp store mengder i løpet av en helg. Har jo ikke vært her siden fredag. Selv om jeg leser på iPhone, så sletter jeg dem jo ikke. Og det er ikke så mange jeg svarer på via iPhonen.

Svømte 2000 meter i går kveld, så kroppen er ganske mør. Vi vurderte en skitur i dag tidlig, men det ble med tanken.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.