Gjensyn med nyttårsaften

I dag var jeg på kontoret kl 07… Dette blir verre og verre… Sensorjobben sluttføres i dag, og jeg har allerede begynt å småtitte på video og bilder fra jula. Her er en kort videosnutt fra toppen av Vesle Nup på selveste nyttårsaften:

Tar en tur på Spicheren for å svømme litt før lunsj, og så er det møter og sosialt frem til 17. Da tar jeg en sjefsavgjørelse på om det blir ski eller jobbing i kveld. Er veldig gira på å få gått gjennom alle bildene fra jul/nyttår. Nesten 200 stykker, og en del av de er kule! 🙂

Men, nå gjør jeg et forsøk på å få ut kleshengeren som er i ferd med å bli implantert mellom skulderbladene…

Kveld: Ble bare en kort svømmetur og litt bobling. Likevel veldig deilig. Sensurmøtet gikk bra, og nå er regning sendt og jeg kan begynne med andre ting. Hadde en veldig hyggelig middagsavtale kl 16. Denne uka har det blitt vegetarnachos på Amigos to ganger. Tilbake på kontoret var bredbåndet borte. Derfor kom jeg ikke i gang med kartarbeid i Rogaland. I stedet leste jeg meg litt opp på Final Cut, og føler jeg er klar for kurs lørdag og søndag. Gleder meg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.