Snart klar for “ordinære” dager

Det ble en hektisk dag i går, og ingen oppdatering. Begynte dagen med et flyttelass ned til kontoret, og der hjalp Harald meg å få på plass to panoramaer som jeg setter stor pris på:

Det siste av disse to er trykket i 220×60 og henger over skrivebordet. Nå begynner det å bli hjemmekoselig her! 🙂

På ettermiddagen fikk jeg også besøk, og da fikk vi ordnet opp i litt datafaglige ting. Innimellom prøvde jeg å komme i gang med resten av sensuren, men lyktes ikke helt. I stedet ble jeg invitert med på middag, og var ikke vanskelig å be! 🙂

Kvelden ble avsluttet med en klatreøkt og sosialt samvær på Spicheren.

I dag har jeg fått unna mer sensur, og nå er det snart bare samkjøring igjen. Det skal bli deilig. Det er jo ikke akkurat hovedaktiviteten min å rette oppgaver. Regner med at jeg kan komme sakte men sikkert i gang i Rogaland i morgen – da er det først og fremst planlegging og kartarbeid som står på programmet.

En del andre småting også som skal på plass etter lunsj, men tror det skal går relativt raskt.

Etter en hyggelig lunsj med et par av kolleagene her i “42” gikk jeg løs på en DVD-anmeldelse på adrenaline.no. Så filmen i går, og ble mektig imponert. Her er en trailer:

Saken jeg skrev fikk tittelen: Utrolig skikjøring

Fikk også lest to artikler av Morten Tønnesen: The statistician´s guide to utopia: the future of growth og Intervju med den norske filosofen og dypøkologen Arne Næss. Tønnesen har også en interessant blog som han kaller “Utopisk realisme“.

Utover dette har jeg bestilt opp litt stæsj, skrevet en del e-poster, og prøvd å få litt generell oversikt. Regner med at jeg kan få landet litt i morgen!

Kveld: Etter en deilig vegetarmiddag hadde jeg et møte i byen. Det ble et veldig spennende og lærerikt menneskemøte. 2010 har brakt flere slike allerede, og jeg er dypt takknemlig! Avsluttet dagen med å sette brøddeig, så baker jeg ut før jeg drar på kontoret i morgen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.