Ny skitur og mye sensur

Begynte dagen med en skitur i Jegersberg. Ikke så fine forhold som i går, men betraktelig varmere. Da ble det tre mil denne helgen på ski!

Etterpå var det intes sensur på kontoret. På slutten av dagen kom Fred Arne innom, og det var hyggelig. Fikk kjøpe den siste skifilmen hans, og skal prøve å få skrevet en anmeldelse på adrenaline.no etterhvert. Først må jeg jo få sett den!

Det blir ikke i kveld, fordi jeg har brukt kvelden i Eg kirke. Der var det keltisk messe, og det er utrolig avslappende og godt. Sykkelturen under stjernehimmelen frem og tilbake var heller ikke å forakte. Traff igjen mange gode mennesker. Det slår meg stadig at jeg er utrolig takknemlig for alle de fantastiske folkene jeg har i min omgangskrets.

Ble ferdig med sensuren i dag, men skal bytte noen oppgaver i morgen. Dermed blir det litt mer arbeid før alt samkjøres.

Men, denne uken blir det gradvis mer og mer forberedelser til padling i Rogaland. Siste uken i januar skal jeg ha to foredrag, og de skal også planlegges litt. Har også lyst til å forberede kurset i Final Cut til helgen litt, slik at jeg ikke er helt blank.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.