Lang rettedag…

Var på kontoret rundt halv ni, og nå passerer klokka 20. Det er jo ikke så bra hvis jeg gror fast her på Odderøya….

Det er sensur det går i, og det er jo ikke overvettes morsomt heller. Selv om det er greie penger. Er over halvferdig nå, og satser på en god dag i morgen. Kanskje kommer jeg igjennom. Får noen oppgaver til, og skal gi noen videre. Så blir det samkjøring til uka.

I lunsjen var jeg nedom postkontoret med 15 padleguider. Dermed har jeg sendt avgårde 24 guider til butikker. I morgen skal jeg også sende avgårde til en del privatpersoner som “ligger på vent”. Har vært uten regnskapssystem siden 23.12, og det skal blir greit å få tilgang til fakturaskriving igjen. Filene jeg mangler skal komme i løpet av kvelden.

På vei til kontoret og i lunsjen hørte jeg ferdig “Panserhjerte” av Jon Nesbø. Utrolig heftig bok. Fortjener sekseren…

Nei, nå får jeg koble ned her…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.