Husvarm

Da har jeg vært 3 dager på nytt kontor, og begynner å bli husvarm. Nok en dag har gått med til å lese eksamensbesvarelser, men nå begynner jeg å få oversikten.

Har nærmere 40 hjemmeeksamener jeg skal igjennom i løpet av uka. Tror jeg har et greit blikk på hvor nivået er nå. Så i morgen går jeg løs på karaktersettingen.

I løpet av dagen har det blitt noen hyggelige samtaler og besøk. Dessuten var jeg nedom posten med to leveranser til butikker i Telemark. Fikk også en litt større bestilling i ettermiddag, så etterpørselen fortsetter, selv om jula er over! Det er bra!

Kurset i Final Cut om halvannen uke har jeg også fått bekreftet plass på! Gleder meg allerede!

I går kveld var det Ut i Naturen med Per Ingvar Haukeland. Programmet het “Naturfilosofen“, og jeg synes NRK traff veldig godt. 2/3-deler med familietur, og 1/3-del med naturfilosfi. Haukeland har mange spennende tanker som fortjener et bredt nedslagsfelt.

Denne kvelden går med til pepperkakeknusing på Søm. Gleder meg til flotte mennesker, gode kaker og avslapning! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.