Den store flyttedagen

Startet dagen med full bil ut til Odderøya, og mye av småtingene er nå på plass. Så er det litt digital rydding også, og nå er bokoman.no oppdatert! I en bok fant jeg forslaget earthpilgrim.org, og nå er dette også registrert! 🙂

Nå skal jeg backe opp alle bokbestillinger, forsikre kontoret og pakke ned resten. Harald har sagt han kan hjelpe meg om en drøy time, så da går det vel unna tenker jeg! 🙂 Telt fra Hilleberg er på vei inn, og jeg føler 2010 er på sporet fra første stund. Trodde kanskje det skulle bli litt ski i dag, men har bestemt meg for å sette av dagen til flytting. Har vært god og svett to ganger allerede, så jeg tror ikke jeg lider noen nød. Nesten 5 timer med trening i går skal en heller ikke kimse av… 🙂

Da satser jeg på at neste oppdatering av bloggen skjer fra Odderøya! 🙂

Kl 17.39: Da har jeg hatt noen timer her på kontoret. Det meste har gått på skinner, og det var utrolig kjekt med Harald som kjøre og bærehjelp! Macen kom på nett ganske greit også, men har er jeg ikke helt i boks. Spotify vil ikke virke, og det er antagelig noe proxy-greier. Hvis de da ikke har sperret for hele spotify. Dette ordner seg nok. Huset er i ferd med og fylles nå, og da blir det nok en skikkelig nettordning.

Har hatt flere videokonfer i løpet av ettermiddagen, så det funker i alle fall greit. Jobben som sensor er også startet opp igjen, og jeg har kommet igjennom 3-4 oppgaver til. Nå driver jeg mest med å få oversikt, og jeg blir skikkelig flau på noen studenters vegne. Noen har altså en setningsbygging som er helt vill… Men, nå er det jo ikke norsk de har levert… Får prøve å holde fokus…

Det ble jo ikke noe ski i dag, så det er mulig jeg begynner morgendagen med en skitur. Er meldt sol til morgenen, og det er for mye is til å få ut kajakken på en grei måte. Så blir det nok mest lesing av oppgaver i morgen, og så er det “Ut i naturen” med Per Ingvar Haukeland på kvelden. Det gleder jeg meg veldig til. Har brukt litt tid i ettermiddag på å lage websiden www.himmeljorden.no for å promotere den siste boken hans.

Skal prøve å komme herfra før 18, og så blir det boller og besøk senere i kveld. Veldig hyggelig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Den store flyttedagen

 1. Birger sier:

  Grattis med nytt kontor, regner med at det skal bli bra å ha mulighet til å gå fra kontoret, og ikke bo der!
  PS. da låner jeg bare skøytene videre, såp sier du ifra om du trenger de 🙂

 2. Harald Verket sier:

  Gratulerer med nytt kontor fra oss på Årnes også. Så akkurat på NRK-nyhetene at de gikk på skøyter utenfor Bystranda, så noen kajakkpadling blir det vel ikke de første dagene.
  Venter på event. bestilling fra deg på Billy-hyller.

 3. Lars sier:

  Birger: Takk! Blir spennende å se hvordan det utvikler seg! 🙂
  Harald: Takk til deg også! Ser ikke ut som det blir padling med det første nei… Jeg skal rydde litt, og så kommer jeg tilbake til dette med Billy-hyller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.