Flere bilder

Da ble det ikke så mye flere bilder å vise, men her er i alle fall ett fra i går. Det viser Vesle Nup sett fra Vågslid-siden:

20100102veslenup

Denne toppen ble besøkt på nyttårsaften!

Nå går ferden til Røynås og gode venner. Kanskje blir det noen bilder av det også! 🙂

Bilder får evt. komme, men jeg kan skrive (dag etter) at det ble en fin skitur, knallgod mat, husvelsignelse, gøyale leker og utrolig flotte mennesker! En kveld jeg kan leve lenge på utover i det nye året! Jeg føler meg både takknemlig og prioritert som har så mange flotte mennesker i min omgangskrets!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.