Tredje skitur

I dag dro jeg avgårde igjen, stampet i dyp snø første kilometrene. Jammen kom jeg ikke over reinsflokken igjen, og det er litt synd at jeg ikke får lagt inn bilder her i bloggen fortløpende. I dag fikk jeg nemlig noen fine, uten å forstyrre dem! Her er dagens rute:

I løpet av turen var det mye fint lys, og serien “Jakten på lys” skal definitivt få noen bilder fra i dag. Det kuleste av alt var at noen av “lysbildene” ble med rein! Turen gikk rundt Galten, og så ned til Hovden sentrum. Da jeg kom inn på den oppkjørte løypa til Tjørnbrotbu gikk det som en vind. Så møtte jeg resten av gjengen på badeland, og i dag har jeg altså både sett rein, rullet meg i snø i bare badebuksa og tatt sklia på 11.47!

Det skal vel ikke så store fantasien til for å skjønne at dette blir en rolig kveld da… 🙂 Koser meg med bok og lydbok. Ikke samtidig da… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.