Ny skitur

Startet dagen med å rette en del besvarelser fra Universitetet i Agder. Ikke noen favorittaktivitet i jula, men noen må jo gjøre det. Så bar det ut på ski, og i dag gikk jeg denne sløyfen:

I løpet av natten hadde det nok snødd 20-30 centimeter, så jeg fulgte et nyoppgått spor i starten. Da det ble mer forblåst skar jeg ut. Innimellom så jeg mange spor etter rein, og det var ganske spennende å titte over stadig nye småtopper.

Jeg traff på et par som skulle overnatte i telt og de slo seg ned rett ved der er en diger flokk hadde vært innom. Misunte dem litt, men syntes de hadde valgt en rar leirplass midt på en åpen slette. Får håpe det ikke blåser opp gjennom natten.

Så gikk jeg videre inn mot Galteflotti, og ved foten av Galten sto det flere hundre reinsdyr. Jeg var et par kilometer unna, og så bare de tuslet rundt. Det er jo ikke noe særlig å gjøre de urolige, så jeg holdt denne avstanden, og gikk ned fra samme toppunkt som i går.

I kveld har vi sett litt på Norgeskartet. I slutten av februar drar vi på en ski-safari i Sør-Norge. Målet i NV er Stranda ski-anlegg, og underveis skal vi selvfølgelig ha noen stopp. Kanskje blir det Rondane på østsiden, og Bergen på vestsiden. Nå har jeg lagt inn et spørsmål om hva vi bør se på fjellforum.net, så får vi se om det raser inn noen tips!

Blir nok en tidlig kveld. Vet ikke helt hva morgendagen bringer enda, men moro blir det åkkesom! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.