God jul!

Da er julaften her. Dermed blir det nok roligere på bestillingsfronten, og pr. i dag er det solgt 709 “Padleguide for Telemark”. Dermed er det klart for jul og ski. Slik så det ut utenfor Tors gate i går da vi gikk for å levere de siste julekortene:

20091224godjul

Ikke akkurat sykkelføre kan man si…

Det har vært litt så som så med oppdatering av bloggen i det siste. Vet ikke helt hva jeg har gjort heller, men har solgt en del bøker. Syklet gjort for å gjøre diverse småting, og truffet mange hyggelige mennesker.

Flytteprosessen ned til Odderøya er også i gang, og er på plass der første uken etter nyttår. Har bestilt flyttebil 4. januar, og regner med mye er på plass i løpet av den dagen. I begynnelsen av denne uken vasket jeg ned kontoret, og fant ut hva slags planløsning som er mest mulig hensiktsmessig. Slik ser et hjørne av kontoret ut før jeg setter inn møbler:

20091224kontor

I tilknytning til kontoret er det også et lite lager, slik at jeg kan ha noen bøker liggende. Blir vel ikke helt slutt på utsendelsen over nyttår tenker jeg. Erfaringsmessig tar det seg litt opp igjen med salget etter påske.

JuleTrosbyTrøsten er sendt ut i det ganske land. Vi var rundt med de siste i går kveld, og det var særdeles hyggelig. Rolig stemning rundt om i hjemmene. Julefreden har senket seg! 🙂

Nå er også de siste fakturaer skrevet for 2009, og jeg endte opp på over 500 stk i år også. Mye papir, mange småbeløp…

Kveld: Tømte det gamle kameraet for bilder, og da dukket det opp to morsomme. Fikk nemlig tilsendt en Alpacka her, og den blir det spennende å prøve:

20091224alpacka

Til tider var det hektisk med utsendelser av padleguider før jul. Her har jeg fått en telefon mens jeg akkurat var klar til å sykle på posten. Istedet går jeg inn igjen, og lager ferdig enda en bok til utsendelse – uten å ta av klærne:

20091224salg

I dag har vi vært i kirken og spist god middag med pinnekjøtt. Pakker ble det også, og nå er jeg klar for Julenattsmesse med Paul Leer-Salvesen. Det er bestandig trivelig. Vi har stort sett pakket klart til i morgen, og dermed blir det ski og snø ganske snart! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.